logo vvsdepån

Mitt Varukorg

My Cart

Lagerhantering & Sortering

Vi reder upp i röran och lämnar ditt lager organiserad med gott om utrymme. Dessutom skickar vi tillbaks allt överblivet eller felbeställt material till butik. Vill du vet mer? Klicka på knappen nedan !

Ordnat Lager

Du får ett ordnat lager med mer utrymme för en bättre arbetsmiljö för dina arbetare.

Kunskap

Veteraner inom VVS branschen med kunskap om material samt arbeten.

Bidrar till miljön

Överblivet material får ett nytt chans när den skickas i retur eller säljs vidare.

Fräsch och Organiserat Lager

Genom att låta oss hantera ditt lager får du bort allt som ej kommer att användas mer. Lagerhanteringen görs utöver dina önskemål för att leverera ett personligt anpassad tjänst. Klicka på knappen nedan för att bli kontaktad !

lagerhantering
Lagerhantering
Vi lägger ordning på din lager så att det blir enklare för er att hitta det ni letar efter. Allt överblivet eller felbeställt material som anses ej kommer användas ser vi till så att den returneras till butik eller läggs på auktion ifall butik ej accepterar returen.
Återlämning till butik
Allt överblivet eller felbeställt material sorteras och returneras till butik i gott skick. Pengarna betalas tillbaks från återlämnat material till kund. Det material som ej accepterats vid retur läggs på auktion eller säljs som Outlet av VVS Depån.
lagerhantering sortering
Miljösmart Val
Genom återlämning av överblivet material till butik, bidrar du till ett miljösmartare val. Istället för att spara eller slänga material som aldrig kommer användas ser vi till att den skickas tillbaks till butik eller säljs. Då stoppar vi resursslöseri.
1
2
3

Kontakt formulär

Företagsnamn*
Organisationsnummer*
Telefonnummer*
E-post*
Meddelande