Skip to main content

Lagerhantering & Sortering

Vi reder upp i röran och lämnar ditt lager organiserad med gott om utrymme. Dessutom skickar vi tillbaks allt överblivet eller felbeställt material till butik. Vill du vet mer? Klicka på knappen nedan !

Kontakt formulär

  Ordnat Lager

  Du får ett ordnat lager med mer utrymme för en bättre arbetsmiljö för dina arbetare.

  Kunskap

  Veteraner inom VVS branschen med kunskap om material samt arbeten.

  Bidrar till miljön

  Överblivet material får ett nytt chans när den skickas i retur eller säljs vidare.

  Fräsch och Organiserat Lager

  Genom att låta oss hantera ditt lager får du bort allt som ej kommer att användas mer. Lagerhanteringen görs utöver dina önskemål för att leverera ett personligt anpassad tjänst. Klicka på knappen nedan för att bli kontaktad !

  Lagerhantering

  **Effektiv Lagerhantering för Mer lönsamhet** 

  Vi förbättrar ert lager för enklare åtkomst och effektivitet. Överskottsmaterial säljs vidare via specialiserade plattformar för en mer hållbar och lönsam hantering. Kontakta oss för att optimera ert lager idag!

  ÅTERBRUK

  Skapa en hållbar framtid med vår återbruksstrategi!

  Varje överskott och felbeställd produkt får nytt liv genom vår unika process. Vi tar hand om allt material genom att sortera och skicka det vidare till VVS OUTLET och BYGGAUKTION för försäljning. Genom att välja vår lösning för återbruk hjälper du inte bara till att minska avfallet utan också att ge resurserna en andra chans. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad för miljön och samhället genom att omvandla det som en gång var överskott till möjligheter för andra.

  Miljösmart Val

  Miljösmart Återbruk med Oss!

  Vi omfördelar material istället för att slösa eller slänga det, vilket minskar resursslöseri och främjar hållbarhet. Gör ett miljövänligt val med oss idag!