Skip to main content

Vår historia

Nordiska VVS Depån var till en början en VVS företag.

Vi mötte precis samma problem som de flesta VVS företag, att känna hur varje verktygsköp var en påkostad framtida investering. Därför kan inte många företag utrustas med de maskiner som behövs för arbetet.

Du som proffs vet, att det inte är smart att binda sina tillgångar till utrusning som bara används för särskilda arbeten. Därför finns VVS -Depån, med sitt breda sortiment här för er, när ni behöver dem!

Självklart även en introduktion ”beskrivning på alla verktyg som ni hyr av oss.

VVS Depån uppstod genom att se den stora behoven företag har med att hyra istället för att köpa. Idag arbetar vi hårt för att erbjuda lösningar till våra kunder. Vi bygger vår verksamhet på att lösa rörmokarens svårigheter, i syfte att snabbt kunna erbjuda lösningar för deras behov.

Hos oss hittar du Innovation

Våra värderingar

Närhet, till våra kunder som behöver oss. Vi strävar efter att tillgodose våra kunders behov, framförallt med transparens och effektivitet.

Innovation, genom att alltid erbjuda de senaste maskinerna med kvalité för att underlätta arbetet för våra kunder.

Ärlighet, är ett utav de viktigaste värderingar för oss. Vårt mål är att erbjuda lösningar som tillfredställer våra kunder på alla nivåer. Vi vill att kunden hela tiden ska känna sig respekterad, med full tillit för att de får en produkt vars kvalité/pris är optimalt.